Font Baliarda - Barcelona

20.06.2008

Avui mateix, aquesta tarda, sota un sol de justicia a les 17.00 ens han convocat un grup de veïnes del barri de la Font Baliarda, a Horta, darrera el tanatori de la carretera de Collserola / ronda de Dalt.

Motiu: fa més de 5 anys que, on hi havia un camp de futbol, molt aprop de on estaven "els cullons del Porcioles", está funcionant una fábrica de formigó al aire lliure, que provoca una polseguera insoportable.

Aquesta instal.lació era temporal per la construcció de la L3 del metro, després per la L5 i finalment per les cotxeres d'autobusos. De provisional s'ha convertit en definitiva. S'ha denunciat, el ajuntament va obrir expedient de tancament, ara fa 2 anys (2 de juliol de 2006) pero continua fent formigó, i SENSE DATA DE TANCAMENT

Els veins han dit prou. Ens han convocat a la AAVV Horta i a un reporter de BTV, i allá mataix, a les 17.00 sota un sol de justicia s'han llençat a barrar el pas als camions que entraven i sortien de la cimentera. Es presentará queixa al sindic de greuxes, al dep.Medi Ambient i a la regiduria de salut de l'ajuntament BCN.

És una lluita que val la pena recolzar, dons ha sorgit dels propis veïnes, gent molt humild, i aquesta lamentable instal.lació està totalment dins els limits del parc.Ni zona EPRE ni DEPRE, dins del parc !!!!

salut i força

Manuel


[Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola]