Reuniˇ amb membres del Consorci de Collserola

MariÓ MartÝ, Joaquim CalafÝ - 19.09.2005

Asist: Eva - CEPA-EdC, Maria - Depana, Sergi i Cia - P. can Busquets i Oleguer - Alnus-EdC

Destacar que reconeixen una cagada/imprecissiˇ en l'anterior butlletÝ del parc en que parlaven de can Busquets i la modificaciˇ de PGM, jaque les dades que afirmaven en quant a la legitimitat de desenvolupar una determinada superficie sembla que sˇn exagerades. Se'ls demana que ho subsanin al proper butlletÝ. Ja ho explicarÓn millor els companys de Can Busquets suposo.

Vam quedar que se'ls demanaria un informe al consorci en relaciˇ a l'impacte ambiental o la seva implicaciˇ en l'informe de l'Ajuntament de sant Cugat.

En quant a can Bova se'ns diu que el tancament de la finca Ús del tot legal. Que s'ha encarregat un pla especial de desenvolupament del sector on el consorci ha posat les pautes i que estan en proces de desenvolupar-lo.

Per tant no s'ha donat cap vistiplau de moment i ens podem evitar la instÓncia que habiem quedat que fariem juntament amb l'AAVV la Floresta.

En quant a la carretera d'accÚs a la CEMEX de st Feliu s'estÓ encara a l'espera de nous informes de propostes ja que no hi ha hagut acord municipal per tirar endavant cap de les propostes de moure el vial. En MariÓ proposava un tunel amb molt menys impacte, per˛ no hi ha res clar de moment.

A Sant Just, no faran res per deixar perdre el PEIN del sector de can Candeler, ja que es guanya mÚs espai PEIN per altres llocs amb el conveni amb els propietaris de la vall.

Al Restaurant Ideal Collserola desprÚs de obrir un segon accÚs sense el permÝs adequat, han obert un tercer en les mateixes concicions, i asseguren que no hi poden fer res. Qui ha d'actuar Ús l'ajuntament en tot cas. Des d'Alnus en demanarem explicacions.

En quant al Parc Natural en MariÓ insisteix que cada dia estan trucant als ajuntaments per reunir-se juntament amb el DMAH per mirar de concretar els linits del PEIN que finalment seran els del parc i no hi haurÓ distinciˇ. Per tant per exemple es reduirÓ en alguns sectors com el Mas LluhÝ i el Bellsoleig de Sant Just. De moment nomÚs han parlat amb l'Ajuntament de Molins de Rei o sigui que la cosa anirÓ forša lenta. De moment no es parlarÓ d'infrastructures viaries ja que Ús un tema extramunicipal.


[Plataforma CÝvica per a la Defensa de Collserola]